Teambuilding på Sjælland

Vi er eksperter, når det kommer til teambuilding på Sjælland. Med langt over 1000 teambuilding events over hele Sjælland, kender vi med garanti den perfekte lokation til jeres næste teambuilding arrangement. Sjælland byder på rigtigt mange og varierede muligheder, både hvad angår større udendørs arrangementer samt mindre  indendørs aktiviteter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer med at gøre jeres idéer til virkelighed. Med vores mangeårige erfaring er vi godt klædt på til at skræddersy jeres næste teambuilding arrangement på Sjælland.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 27 14 27 og få en uforpligtende snak. 

Se alle teambuilding øvelser!
Her ser man et billede af 3 grupper mennesker på forskellige teambuilding øvelser

Sjælland byder på fremragende oplevelser

Mange steder på Sjælland finder vi spændende natur, der er oplagt at benytte til et udendørs teambuilding event. Det kan være på Sorø Akademis smukke arealer, som fordeler sig over 5000 hektar og byder på dybe bøgeskove, store søer og hytter ned til Susåen. I Sorø er Comwell Sorø Storkro en mangeårig partner, og her har vi den ene af Danmarks 2 High Ropes Courses lige bag hotellet. I området finder man også Susåen, Sorø- og Tyrstrup sø, hvor der er fine faciliteter til at lave tømmerflåde arrangementer, kano- og kajaksejlads. Derudover kan der arrangeres byløb i den historiske centrale del af Sorø, som blandt andet leder forbi små gader med hyggelige huse og klosterkirken fra år 1161.

På Sydsjælland byder flere af de store godser på arealer med historie og skønhed. Man har i hundredvis af år beskyttet naturen omkring de danske herregårde, og derfor er det ofte her, at vi finder nogle af de mest interessante arealer til teamoplevelser. Her kan vi eksempelvis fremhæve Holmegaard eller Gisselfeld, som hver for sig byder på unikke arealer.

Skønne strande og klitter 

Nordkysten ved Liseleje med de store statsskove, Tisvilde Hegn, er særdeles velegnede til teambuilding. På de brede strande kan der fint placeres øvelser, og hvis man er frisk, er det ligeledes oplagt med vandaktiviteter. Læs eksempelvis mere om konceptet Water Action her. Vi hjælper gerne med at vurdere jeres temperament i forhold til vandaktiviteter. I skovene omkring er diverse orienterings- og kortløb altid sjovt, og det kan kombineres med lærerige kommunikations- og samarbejdsøvelser.

På Falster, syd for Sjælland, kan man også lave glimrende teambuilding ved Marienlyst strand, hvor der en meget smuk natur og masser af vand. Omdrejningspunktet kan eksempelvis være et sommerhus for en mindre gruppe eller alternativt Hotel Nørrevang, som er en hyggelig bindingsværkgård. Generelt er der gode muligheder for at finde den perfekte lokation, der samtidig tilbyder gode rammer.

Billede af 6 mennesker på en strand igang med at lave en opgave på en teambuilding øvelse

Sjælland har meget at byde på

Besøg området ved Dragsholm Slot i Sejerøbugten i Odsherred. Slottet byder på et smukt hotel med fine faciliteter til f.eks. et Murder Mystery. Vi har benyttet Dragsholm slot  mange gange, hvor vi både har lavet skattejagter og koncepter relateret til det historiske. Ligeledes har vi benyttet stedet til almindelige teamudviklingskurser. Naturen i området byder på masser af muligheder for at komme rundt i den særprægede kystnatur og opleve de spændende områder.

Smukke skove – den perfekte kulisse

Teambuilding i Nordsjælland med brug af de store skove er bestemt også en fremragende oplevelse. Her kan vi fremhæve Rold skov, skovene ved Fredensborg, Rude skov samt Jægersborg dyrehave. Rude skov ligger rigtigt godt i forhold til infrastrukturen, og det er samtidig en skov med masser af stier og smukt kuperet natur med store bøgetræer og varierede skovkulturer. Her kan køres på mountainbikes, laves oplevelsesture, og vi kan få tilladelse til aktiviteter på nogle af søerne. Det kan eksempelvis være gummibådssejlads eller bygning af tømmerflåder.

Lige ved Storebæltsbroen ligger Korsør, hvilket er en oplagt lokation, hvis virksomheden er spredt over større dele af landet. Comwell Korsør og Comwell Klarskovgaard er to af de hoteller, der ligger med gode naturfaciliteter i området, og hvor vi mange gange har afholdt både udendørs og indendørs events.

Teambuilding med overnatning

Ude på de mange konferencehoteller på Sjælland finder vi velegnede hoteller med store lokaler, der gør det muligt at lave en lang række teambuilding koncepter. Der er således rig mulighed for at arrangere teambuilding med overnatning, hvilket er ideelt, hvis I kommer langvejs fra. Af oplagte steder kan vi fremhæve Sørup Herregård, som blandt andet har en stor lade, som vi kan bruge til indendørs aktiviteter. Herudover fremhæver vi ligeledes Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter og Bymose Hegn i Nordsjælland, som ligeledes tilbyder  fine faciliteter.

Vi har gennem vores mangeårige erfaring i branchen afholdt mange teambuilding events på Sjælland. Derfor kan du trygt overlade planlægningen til os. Foruden teambuilding aktiviteter på Sjælland, tilbyder vi ligeledes følgende:

Teambuilding i København
Teambuilding på Amager
Teambuilding i Roskilde

Vi skræddersyr jeres arrangement og tilpasser jeres idéer til den lokation, I foretrækker.

Få en uforpligtende snak omkring jeres ønsker til teambuilding på Sjælland på tlf.: 70 27 14 27. Vi glæder os til at høre fra jer.

Se alle teambuilding øvelser!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere