Teambuilding på Fyn

Vi sikrer jer en uovertruffen teambuilding oplevelse på Fyn. Øen har lagt lokaler og lokationer til en del teambuilding arrangementer siden vi startede tilbage i 1992. Derfor kender vi en masse gode steder til både indendørs og udendørs teambuilding events.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten I er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuilding aktiviteter på Fyn, kan vi hjælpe jer med at stable et gennemført arrangement på benene. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at hjælpe jer.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 27 14 27. Vi tager en uforpligtende snak omkring jeres ønsker og idéer til de perfekte teambuilding aktiviteter på Fyn.

Se alle teambuilding øvelser!
Her ses et billede med tre forskellige teambuilding øvelser både indendørs og udendørs på Fyn

Teambuilding på Fyn 

På Fyn finder du både slotte og herregårde med gode lokaler og ikke mindst skønne udendørsarealer. Lykkesholm slot er et af de steder, som vi har besøgt utallige gange. Vi har både lavet almindelige teamkurser inde på slottet og Murder Mystery rundt på gangene. Vi også kørt ATV i terrænet, lavet masser af samarbejdsøvelser og gennemført en stor del af vores koncepter i disse fantastiske omgivelser.

Det historiske Hindsgavl Slot tilbyder både skønne udendørs og nye flotte indendørs rammer. Stedet er de senere år blevet flot renoveret og udbygget yderligere, så der i de gamle stalde er en lang række fantastiske lokaler. Dette har vi gjort brug af til mange indendørs øvelser og workshops. I parken har vi lavet arrangementer for helt op til 1200 deltagere og ligeledes benyttet parken til Save Tongo. Parken egner sig glimrende til formål som disse. På Lillebælt har vi blandt andet sejlet med RIB både.

Hvedholm slot udmærker sig ved at have nogle meget store rum og rigtig god plads rundt på slottet. Det gør, at det er nemt at gennemføre indendørs øvelser såsom workshops og kurser. Vi har tidligere været med til at lave et  Mission Impossible event, og for en del år tilbage stod vi for et sjovt Star Wars arrangement for en gruppe sælgere. I parken er der store græsarealer og en generel hyggelig stemning. Parken tilbyder også små søer, hvor vi tidligere har etableret små tovbroer henover.

Øst, vest, nord eller syd – vi dækker hele Fyn

På den vestlige side af Fyn har vi Middelfart. Middelfart tilbyder mange konferencehoteller, en smuk natur med masser af bøgeskov og ikke mindst Lillebæltsbroen. Disse lokationer danner smukke rammer for skabelsen af fantastiske teams.

Svendborg har en lang række hoteller, herunder Hotel Svendborg, Hotel Christiansminde, Hotel Troense, Danhostel Svendborg, Hotel Garni, Waldemars Slot, Hotel Ærø og Hotel Stella Maris. Mængden af hoteller har ofte sendt os til Svendborg. Teamaktiviteter i det relativt rolige Svendborgsund har ofte været på programmet.

På Hotel Nyborg Strand har vi lavet Kick-off arrangementer, aktiviteter nede ved vandet samt et bredt udvalg af teamkoncepter. Deres store konferencekapacitet giver selvfølgelig mange muligheder. Beliggenheden helt ud til vandet og op til en skov med gode stisystemer, er også med til at danne gode rammer for events.

Ved I allerede nu, at I ønsker at afholde teambuilding i Odense, så hop over på Odense-siden og få meget mere inspiration her.

Lad os arrangere jeres teambuilding aktiviteter på Fyn

Med mere end 25 års erfaring med at planlægge, koordinere og udføre teambuilding, er vi godt klædt på til at hjælpe jer med at realisere det perfekte teambuilding event på Fyn. Vi kender alle de gode steder, der er oplagte valg til at skabe et gennemført event. Det kommer selvfølgelig jer til gode.

Vil I høre mere om teambuilding på Fyn, så kontakt os endelig på tlf.: 70 27 14 27. Vi glæder os   til at hjælpe jer med at skabe det bedste arrangement for jeres medarbejdere.

Se alle teambuilding øvelser!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere