Teambuilding i Roskilde

Hvis I er op udkig efter spændende og lærerig teambuilding i Roskilde, er I landet på den rette side. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding over hele landet, og vi er derfor godt rustet til at hjælpe jer. Roskilde er en skøn by, der åbner op for mange muligheder i forhold til teambuilding.

Få et uforpligtende tilbud

Hos World of Adventure tilbyder vi at skræddersy jeres teambuilding arrangement, så vi sammen sikrer, at dagen bliver som I ønsker. Vi tager os af alt planlægningen, så I kan fokusere på at styre samarbejdet og gøre hverdagen i virksomheden nemmere.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 27 14 27 og få en uforpligtende snak. Vi hjælper jer med at arrangere et et teambuilding arrangement, som I sent vil glemme.


Se alle teambuilding øvelser Image

I Roskilde kan vi klare det hele

Roskilde har gode lokationer og steder til både indendørs og udendørs aktiviteter og teambuilding. Der er rig mulighed for workshops og mindre krævende øvelser, men også grobund for større opsætninger udendørs. På Comwell i Roskilde har de gode lokaler og plæner omkring hotellet, som kan danne gode rammer for teambuilding.

Ellers kan det nærliggende Ryegaard Gods med Bramsnæs Vig være stedet. Her er der urgammel skov, der er brugt til flere filmkulisser, og vi har været der flere hundrede gange, hvorfor vi kender alle de små spændende steder og gode placeringer til diverse opgaver og aktiviteter.

Derudover er det gamle slot Trudsholm oplagt til et Murder Mystery eller alternativt konferencested. Roskilde Fjord har gode muligheder for gummibådssejlads, tømmerflådebygning og RIB sejlads. Alt i alt har Roskilde som by meget at byde på, og det betyder naturligvis, at der er gode forudsætninger for et gennemført teambuilding arrangement.

God erfaring med teambuilding i Roskilde

Vi har mere end 25 års erfaring i denne branche, og det kommer selvfølgelig jer til gode. Roskilde er en pragtfuld lokation, og langt de fleste af vores koncepter kan udfoldes her.

Vi hjælper gerne med at finde den helt rette lokation, således at I er sikres de rigtige rammer for et godt arrangement. Desuden hjælper vi jer med at skræddersy eventet, så det matcher jeres ønsker og forestillinger. På den måde sikrer vi sammen, at udbyttet er et gennemført teambuilding arrangement.

Foruden Roskilde dækker vi naturligvis også Sjælland generelt, herunder f.eks.:

Teambuilding på Sjælland
Teambuilding i København
Teambuilding på Amager

Roskilde er et oplagt valg, når der skal afholdes teambuilding arrangementer. Vi har gennem vores mange år i branchen fundet de bedste lokationer og rammer for vores kurser og aktiviteter, når det gælder teambuilding i Roskilde. I byen findes Roskilde Domkirke, som er på UNESCO’s liste over verdens  kulturarv, hvilket blot er en af de ting, som byen har at tilbyde.

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten I er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuilding aktiviteter i Roskilde, kan vi hjælpe jer. Mulighederne er mange, og vi glæder os til at høre fra jer. Lad os sammen skræddersy jeres næste teambuilding arrangement, så det bliver fuldstændig, som I drømmer om. Hos World of Adventure er vores fornemmeste opgave at hjælpe jer med at gøre idé til virkelighed.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 27 14 27. Vi tager en uforpligtende snak omkring jeres ønsker, så vi sammen kan skabe et gennemført teambuilding arrangement i Roskilde.

Se alle teambuilding øvelser

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere