Teambuilding i Aalborg

Teambuilding i Aalborg er yderst populært. Byen råder over en mangfoldighed af faciliteter og er kendt som kontrasternes by. Vi finder nemt og hurtigt stedet, som skal danne basis for de opgaver, øvelser eller workshops, som I ønsker. Mulighederne er mange for at skabe et vellykket arrangement, når det kommer til byen Aalborg.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten I er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuildingaktiviteter i Aalborg, kan vi hjælpe jer. Byen Aalborg er fantastisk placeret og rummer mange muligheder, når det kommer til de perfekte lokationer for jeres forestående arrangement.

Ring i dag på tlf.: 70 27 14 27 og ta’ en snak med en af vores dygtige eventkoordinatorer. Sammen skræddersyer vi arrangementet efter jeres ønsker, så I er sikret et gennemført event med de perfekte teambuilding aktiviteter. 

Se teambuilding øvelserFolk som er på teambuilding i ålborg

Teambuilding i Aalborg – på hotel eller i park?

Der er mange gode steder, der egner sig til at holde teambuilding i Aalborg. Der findes mange hoteller i byen, der er velegnede til både indendørs og udendørs aktiviteter. Det kan f.eks. være First Hotel, Radisson BLU Hotel, Park Hotel, Comwell Hvide hus, Best Western Hotel og mange flere.

Ligesom der er mange hoteller i Aalborg, er der også rigtig mange parker og grønne områder. Både Comwell Hvide hus og Best Western Hotel er omgivet af parker, som er ideelle til forskellige teambuildingøvelser og -aktiviteter. Vi har tidligere lavet flere aktiviteter i Kildeparken i Aalborg, som er et centralt og særdeles velegnet sted til både sjove, udfordrende og lærerige aktiviteter. Parkerne kan bruges året rundt uanset vind og vejr.

Prøv usædvanlige teambuilding aktiviteter

Hvis jeres teambuildingaktiviteter i Aalborg skal være lidt udover det sædvanlige, har vi mulighed for at inddrage nogle af de lokale muligheder i byen.

Vi kan blandt andet kombinere jeres teambuildingoplevelse med ribbådssejlads i Aalborg havn, de mange oplevelser og museer i byen eller de mange andre attraktioner, som Aalborg byder på. Vi hjælper jer med at planlægge et arrangement, der giver jer en oplevelse udover det sædvanlige.

På billedet ses et flot grønt areal i aalborg

Hvis I overvejer at afholde et teambuilding arrangement i Aalborg, er vi de rigtige at tage kontakt til. Vi har mere end 25 års erfaring i at gøre idé til virkelighed, og vi er godt klædt på til at hjælpe jer med at planlægge og koordinere jeres forestående arrangement. Vi hjælper jer med at planlægge ned til mindste detalje og har styr på alt det praktiske, hvilket betyder, at I med ro i maven kan nyde arrangementet.

Kontakt os på tlf. 70 27 14 27 for en uforpligtende snak om teambuilding i Aalborg og det store udvalg af skønne lokationer. 

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere