Jule bingo

Billede er på vej
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 1 time

Utraditionel Jule Bingo Banko

Skal jeres julefrokost indeholde sjove aktiviteter, som får smilet frem og gang i lysten til at konkurrere? Så skulle I tage og prøve en omgang Utraditionel Jule Bingo Banko. Vi har gjort op med den gammeldags og stillesiddende version! Nu skal vi have folk op ad stolene og sat gang i nogle super underholdende aktiviteter. Der skal kæmpes om at få fuld bankoplade og tallene trækkes ud fra de forskellige aktiviteter. Konceptet tager udgangspunkt i programmet ”Bingo Banko”, som har kørt på TV2, men med lidt anderledes struktur, hvor samarbejde og kommunikation bliver en nødvendighed. Det handler om at få skabt et rigtig godt team, som kan byde ind med mange forskellige kompetencer. Alle deltagerne vil blive udfordret på forskellige og til tider endda lidt specielle måder. Vi garanterer, at der er aktiviteter for alle uanset fysik.

Udfordringens udfald bestemmer det næste tal

Hvert hold får som sagt stillet en udfordring og alt efter hvordan de klarer sig, vil udfaldet af aktiviteten give deltagerne et nummer, som de kan krydse af på bankopladen. Aktiviteten kan involvere alle på holdet, men der kan også være en aktivitet, der kun kræver et par personer. Når det er tilfældet, er det selvfølgelig resten af holdets fornemmeste opgave at heppe på de kæmpende holddeltagere.

Eksempler på sjove aktiviteter:

Julegaveindpakning – Ja, det lyder nemt, men er det også det, hvis man har store luffer på?

Pebernøddekast – Det er meget muligt, at du sigter godt, men hvad hvis din makker griber dårligt?

Rod i rørene – Få transporteret mest muligt julebryg hen i beholderen, som i øvrigt er fyldt med huller, der samtidig skal lappes.

Sneboldkamp – Eller rettere sagt… Snebold spisning – uhm…

Præmieoverrækkelse

Alle de sjove aktiviteter kommer som nævnt til at udgøre nogle forskellige tal – nemlig tal som skal krydses af på pladen. Men der er selvfølgelig også aktivtetes gevinster til de hold, der klarer sig bedst i aktiviteterne, da det hårde arbejde naturligvis skal belønnes. Ønsker I at gøre noget særligt ud af en afsluttende præmieoverrækkelse, kan vi med fordel supplere med konfetti, musik og billede-show. Snak med vores eventkoordinatorer om, hvad der passer bedst til jeres julefrokost.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere