Hit med julesangen

På billedet ses smukke, dekorerede billeder, som deltagerne har lavet
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 1 time

Festlig underholdning

Vi har lavet ”Hit Med Julesangen” i en version, hvor alle er aktive og underholdt undervejs. Setup’et er lavet sådan, at der er mest mulig involvering af deltagerne – dog uden at nogen behøver at påtage sig hovedroller, som de ikke ønsker. Arrangementet er selvfølgelig bygget op over det kendte TV-program, men der er ændret på en lang række punkter med det formål at vi ”almindelige” sangglade også kan være med. Glæd jer til at synge med på gode gamle juleklassikere, få gode grin og en helt igennem hyggelig juleaktivitet.

Hvem synger bedst og højest

Deltagerne er inddelt i hold, som skal kæmpe mod hinanden. Nu skal der både gættes og synges dele af julesange for at tjene point til holdet. Vi har lavet forskellige runder, herunder bl.a. Salmerunden, Julekalenderrunden, Billedrunden og ikke mindst Solorunden. I Solorunden dukker der ofte store overraskelser op, når ens kollega pludselig viser et hemmeligt og nærmest X-factor værdigt talent. Vi garanterer, at der bliver højt humør, når I skråler med på ”Last Christmas”, ”På loftet sidder nissen med sin julegrød” og “It’s Hard to Be a Nissemand”.

Kriterierne for konkurrencen er sat op på forhånd og præsenteres inden start, men mon ikke vores dygtige julesangs-kyndige dommer kan imponeres, hvis der skulle sidde en deltager med en hjemmelavet julesang eller en julesang på et andet sprog? Vi sørger for, at kreativitet belønnes.

Præmieoverrækkelse

De bedste og sjoveste sangpræstationer giver selvfølgelig et vinderhold, og de skal naturligvis belønnes. Dommeren vil kåre vinderholdet, og vi anbefaler selvfølgelig også en præmie. Finder I selv på en passende præmie, eller skal vi tage den med? Snak med vores eventkoordinatorer om jeres muligheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere