Det Perfekte Minut (Jule Edition)

Billede er på vej
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 1 time

Det Perfekte Minut

Aktiviteten Det Perfekt Minut er sjov og anderledes underholdning til julefrokosten. Her kommer man til at se sine kollegaer i et helt nyt lys, når der skal dystes i forskellige udfordringer. Det handler om, hvor meget man egentligt kan nå på 1 minut – det er mere, end man lige tror! Vi tager en masse forskellige opgaver med, som får gang i adrenalinen, hjernen og lysten til at konkurrere.

I kommer til at opleve, hvilke skjulte talenter jeres kollegaer gemmer på, når små sjove konkurrencer gemt i tvetydige spørgsmål bliver præsenteret. Nogle kender måske ”Det perfekte minut” fra TV, og udgangspunktet for denne aktivitet stammer også derfra. I tror, at I ved, hvad det handler om, når værten stiller jer spørgsmålet ”Hvem er den hurtigste?”, men udfordringen vil komme bag på alle. På den måde er intet forudsigeligt i Det Perfekte Minut a la World of Adventure, og vi garanterer, at humøret bliver højt.

Dyst mod hinanden i sjove konkurrencer

Deltagerne inddeles i hold og konkurrerer mod hinanden på tværs af holdene. Ud fra et spørgsmål skal holdet vælge en deltager, som skal dyste i at udføre den pågældende opgave. Spørgsmålene kan være ’’Hvem kaster bedst?’’, ’’ Hvem er bedst til at lave squats?’’, ’’Hvem puster bedst?’’, ’’Hvem husker bedst?’’ mv. Nu skal holdet sende den person op, som de mener kan løse opgaven på bedste vis. Det er sjovt for den som deltager, men det er i særdeleshed også utrolig morsomt for de resterende holddeltagere, som hepper og kigger på.

Denne aktivitet er perfekt for jer som gerne vil have lidt aktivitet og involverende underholdning ind i julefrokosten. Det Perfekte Minut er selvfølgelig krydret med diverse juleopgaver, så I kommer i den rette julestemning. Opgaverne er som sagt sjove, lette at gå til og noget som alle kan deltage i uanset fysik.

Vinderholdet skal naturligvis fejres

Vi stiller som sagt op med en masse forskellige opgaver, som holdende skal dyste i. Når alle opgaver er løst, bliver der talt point sammen og det hold, der har vundet flest omgange, er selvfølgelig vinderholdet. Vinderholdet skal naturligvis fejres, og her er det oplagt med en præmieoverrækkelse. Vi hjælper naturligvis gerne med at indkøbe gaver, hvis I er interesseret i dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere