Christmas Chocolate Workshop

Billedet viser nogle af de dekorative chokolader, som en deltager har lavet
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 1 time

Fokus på konkurrence, kreativitet og kvalitet

Christmas Chocolate Workshop er den absolut sødeste teambuilding aktivitet, som I kan lave i forbindelse med jeres julefrokost. Her handler det om at kreere og designe lækre chokolader og julekonfekt. Workshoppen er for alle, men det bliver ikke nødvendigvis lige let for alle, da der er forskellige runder. I kommer igennem runder såsom: ”Mester i Marcipanbrød”, ”Fra Idé til Virkelighed”, ”Virksomhedens logo” og ”Den rolige hånd”. Det bliver sjovt, og det gælder om at finde sin indre Blomsterberg frem.

Konkurrence & holdinddeling

I får travlt, når chokoladen skal holdes varm og hovedet koldt! Og selvfølgelig vil dommeren dømme ud fra mange forskellige kriterier, herunder bl.a. tempereringen og blankheden, knækket og biddet samt smagen og designet. Designet kan tilpasses jeres virksomhed, således at en auto virksomhede eksempelvis skal konkurrer om at lave den ”Flotteste Chokolade Bil”. Men da dette er en Christmas Chocolate Workshop, kan I godt forvente, at dommeren sætter pris på julehjerter, chokolader med nissehuedesigns og ikke mindst crunchie snebolde. Det er kun jeres fantasi og kreativitet, der sætter grænsen. Ved start bliver I inddelt i hold og får udleveret et opgaveark med alle de kriterier, der gør sig gældende for, at I til sidst har kvalificeret jer til den grande choco-finale!

Jeres udbytte af denne workshop

Det hyggelige og sjove ved dette teambuilding koncept er, at I kommer til at kommunikere og samarbejde igennem en kreativ proces. Læringen er at omsætte sine tanker til virkelighed – det er faktisk ikke altid lige nemt, og det kommer I specielt til at opleve i runden ”Fra ide til virkelighed”. Læringen er derudover også at holde fuld fokus på opgaver og anerkende hinandens tanker og evner. I får en sød juleoplevelse og jeres planlægning og kommunikation kan være meget afgørende for dagens resultat.

En workshop for alle

Denne workshop er noget alle kan deltage i, og den er perfekt for jer, som ikke ønsker fysiske aktiviteter. I stedet er fokus på at styrke samarbejde, relation og have en hyggelig julefrokost med en kreativ konkurrence, som har en utrolig lækker afslutning – spiseklart julesnoller! Denne workshop kan med fordel bruges inden aftenens julefrokost og resultatet kan dermed udgøre en del af desserten.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere