Personanalyser – et effektivt værktøj


Et stadig mere udbredt værktøj, når vi arbejder med at udvikle medarbejdere er personanalyser, der danner et både interessant og spændende fundament, for en lang række kurser.

Belbin, Insigth, DISC, MBTI, JTI og mange andre
Fra virksomhed til virksomhed er der forskellige preferencer til forskellige analyse typer. Analyserne er ikke alle ens og har hver deres forcer. Vi kan hjælpe med at vælge retning eller måske har I i forvejen en favorit vi skal arbejde med.

Vi er vant til at arbejde med de fleste analyser og er enten selv certificeret eller har en samarbejdspartner, på de fleste mere kendte analyser. På den måde har vi altid mulighed for at inddrage analyser i vores kurser. Om det er Belbin, Insigth, DISC, MBTI eller JTI finder vi ud af det.

Analyserer adfærd, som kan testes i praksis gennem øvelser
Analyserne arbejder ofte med at analysere adfærd og hjælpe den enkelte med at finde både sine styrker og sine udviklingsområder.
Disse analyser kan bruges i et rent teoretisk set up, men kan også med stor succes bruges i en kombination med øvelser. Det er både en sjov og effektiv måde at arbejde på, hvor det hurtigt klarlægges om analysens udfald også svarer til det man oplever på øvelserne.

Analyser også gode til Teamudvikling
De fleste analyser har med tiden fået en Team vinkel på og nogle af dem er meget fokuseret på Teamet. Derfor er de også i cases omkring teamudvikling eller skabelse af High Performance Teams et yderst effektivt værkstøj.

Kontakt