Team F.U.N.N.

Her ses et hold som ved hjælp af kommunikation skal få en ting op på noget og ligge
 • Antal Deltagere

  Der betales for minimum 10

 • Sted

  Hele Danmark – indendørs

 • Varighed

  Varighed: 1½ – 7 timer

FUNNFunctional Understanding Not Necessary

TeamFunn er et arrangement der styrker jeres relationer og byder på masser af sjove fælles oplevelser! Fokus er på smilet, det gode grin vi får sammen og ikke mindst sjove konkurrencer. Opgaverne er tilrettelagt således, at alle som udgangpunkt kan være med. Skulle der være en enkelt eller to som springer over en øvelse, så sker der ikke noget ved det – så kigger man blot på, indtil vi går videre til næste øvelse og personen er med igen.

Vi griner med hinanden

Timerne går med sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der udfordrer både indersiden af hovedet og giver mulighed for en masse gode oplevelser. Deltagerne har det sjovt, bliver rystet sammen, skaber relationer og lærer at samarbejde i en stemning af humor og glæde. Her griner vi med hinanden og ikke af hinanden!

Læring som deltagerne kan tage med sig videre

Selvom fokusset primært ligger på at have det sjovt sammen, ligger der som oftest et, til tider, skjult budskab og relevante fokusområder i samarbejdsøvelser, og derfor vil deltagerne kunne tage noget læring med sig fra arrangementet. For nogle deltagere vil det være meget tydeligt undervejs hvordan de kan bruge det de lærer, og for andre vil der gå noget tid før de får bearbejdet deres oplevelser og kan bruge det, f.eks. i forholdet til deres kollegaer.

Det praktiske

Vi afvikler TeamFunn indendørs, og det kræver ikke ret meget. Alt hvad vi skal bruge, er nogle lokaler med rimelig god plads til øvelserne. Vi stiller selvfølgelig med alt hvad der skal bruges af udstyr og instruktører, så I blot kan koncentrere jer om at være en del af arrangementet. TeamFunn kan vare fra 2 timer og opefter, og kræver ingen omklædning eller specielle forudsætninger for at deltage. Skulle I have lyst til at udnævne et vinderhold og uddele et par præmier ved dagens afslutning, fungerer dette glimrende ved dette arrangement.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har arrangeret over 4000 arrangementer, og med vores 25 års erfaring, ser vi også frem til at skabe et perfekt arrangement for jer."
World af Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Outdoor Cooking Challenge

 • Varighed: 2-4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Olympiade

 • Varighed: 3 timer - hel dag
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

Tablet GPS Løb

 • Varighed: ½ - 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 3 timer - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere