Sæbekasse Grand Prix

Her ses et hold i fuld gang med at sætte hjul på deres sæbekasse
 • Connector.

  Antal Deltagere

  20-100 personer

 • Connector.

  Sted

  Hele Danmark

 • Connector.

  Varighed

  2 timer

Klar, parat, start!

Det store sæbekasse grand prix! Find jeres indre bildesigner frem når der dystes om at have den flotteste og hurtigste sæbekassebil.

Kreativitet og Samarbejde

Dig og dine kolleger bliver først opdelt i hold, herefter får i til opgave at bygge en sæbekassebil på tid. Bilen bygges ud fra et freestyle aspekt, med få kriterier fra instruktøren, som f.eks. at bilen skal være køredygtig til finale Grand Prix’et. Når bilerne er færdig konstruerede bliver de vurderet og får point efter funktionalitet og udseende.

Det store løb

Når sæbekassebilerne er bygget, skal der dystes på Grand Prix banen. Målet er selvfølgelig at komme først i mål. Der må på banen i alt være 3 deltagere fra hvert hold. Resterende holdmedlemmer får rollen som heppekor/stemnings spredere, så vi får skabt den helt rette stemning og energi til Finale Grandprixet.

Den store finale

Finalen afvikles i bedste stil med både målportal, musik og en speaker, så i får den helt rigtige stemning og den perfekte afslutning på jeres arrangement. Til sidst findes en vinder – en flot og hurtig bil. Men for et godt grins skyld udvælges også den grimmeste og den mindst holdbare sæbekassebil.

Kontakt på 7027 1427, og lad os hjælpe jer med at skabe det optimale teambuilding event.

Modtag et uforpligtende tilbud