Sæbekasse Grand Prix

Her ses et hold i fuld gang med at sætte hjul på deres sæbekasse
  • Antal Deltagere

    Der betales for minimum 10 deltagere

  • Sted

    Hele Danmark

  • Varighed

    2-3 timer

Klar, parat, start!

Vi gør klar til det store sæbekasse grand prix! Find jeres indre bildesigner frem, når der dystes om at bygge den flotteste og hurtigste sæbekassebil.

Kreativitet og Samarbejde

Inddelt i hold skal I bygge en sæbekassebil på tid – men ikke bare hvilken som helst sæbekassebil. I skal bygge den flotteste, hurtigste og mest spektakulære sæbekassebil, som imponerer både jeres kollegaer og vores sæbekasse-sagkyndige instruktør! Bilen bygges ud fra et freestyle-aspekt hvor det er jeres kreativitet og fantasi der får lov til at løbe frit – der er dog nogle få kriterier fra instruktøren, som skal overholdes. F.eks. skal bilen være køredygtig til det store finale Grand Prix.

Når bilerne er færdigkonstruerede bliver de vurderet af den sæbekasse-sagkyndige, og får point efter funktionalitet og udseende. Her kan der allerede vise sig snerten af et vinderhold, men meget kan nå at ændre sig når bilerne først skal dyste i det store race!

Den store finale

Når sæbekassebilerne står klar, skal der dystes på Grand Prix banen. Målet er selvfølgelig at komme først i mål, før de andre biler. Hvert hold skal finde en chauffør som er personen som sidder i bilen, og to ”motorer” – altså to personer som løber bagved og skubber sæbekassebilen. Disse 3 personer fra hvert hold er de eneste der må opholde sig på banen under racet. Resterende holdmedlemmer får rollen som heppekor/stemningsspredere, så vi får skabt den helt rette stemning og energi til Finale Grandprixet!

Den store finale

Finalen kan i bedste stil afvikles med både målportal, musik og en speaker, så I får den helt rigtige stemning og den perfekte afslutning på jeres arrangement. Når racet er ovre, findes et vinderhold – holdet med den flotteste og hurtigste bil! For et godt grins skyld, kan der ligeledes udvælges den grimmeste og den mindst holdbare sæbekassebil – alt sammen med et glimt i øjet.

Modtag et uforpligtende tilbud