Money Maker®

En deltager som er igang med at tælle pengesedler
  • Antal Deltagere

    Der betales for minimum 20

  • Sted

    Hele Danmark

  • Varighed

    3 – 4 timer

Spillet om strategi og godt samarbejde

Hvad er temaet i Money Maker®

Money Maker® er et handelsspil, der foregår i hold, og sætter deltagernes evne til at handle på prøve – på en aktiv måde. Et koncept, hvor man også hurtigt finder ud af, at der kan handles både i god og knap så god tro – alt sammen selvfølgelig med et glimt i øjet.

Hvordan foregår Money Maker®

Hvert hold modtager startkapital i form af WOA-dollars og det er nu holdets opgave at få deres kapital til at “yngle”. Dette gør de ved at løse forskellige opgaver undervejs, og hver gang de løser en opgave fordobles deres kapital. Til en start er det småpenge vi handler med, men der kommer hurtigt mere kapital i omløb når 8.000 fordobles til 16.000, som fordobles til 32.000 osv. Det er ikke uden grund, at vi ser holdene løbe rundt til sidst i spillet, for at nå at fordoble deres kapital bare én gang mere!

Opgaver og adgangsnøgler

Opgaverne er en kombination af udfordringer, hovedbrud og samarbejdsøvelser, og stiller krav til ressourcefordeling, mod, købmandskab m.v.

Deltagerne kommer ikke nemt til de forskellige opgaver, da der til hver opgave er en “adgangsnøgle” som holdet skal have for at kunne få lov til at give sig i kast med opgaven. De forskellige adgangsnøgler sælges på en auktion inden spillets start hvor holdets indkøber og revisor må tænke sig godt om inden de bruger holdets kapital. 

Vinderhold og titler

Efter spillet kåres vinderholdet, som i spillets natur er det hold, der har opnået den største kapital – med mindre der er sjusk i deres regnskab! Dette sørger overrevisoren for at holde øje med løbende undervejs i spillet, og det bliver selvfølgelig tjekket efter ved spillets afslutning.

Desuden kan der uddeles titelpræmier til Mr. Moneymaker, Dagens Gnier m.v. – hvilke titler der skal uddeles kan I være med til at bestemme.

Hvad er formålet med Money Maker®

Formålet med at spille Money Maker® er, at illustrere udbud og efterspørgsel på en sjov og anderledes måde.

Spillet indgyder teamspirit, og opfordrer til kreativitet og til at tænke ”out of the box”. Med Money Maker® får deltagerne en sjov og anderledes fællesoplevelse i en aktiv ramme.

Modtag et uforpligtende tilbud