Creative Cooking Challenge

På billedet ses en deltager i fuld færd med at prøve kræfter med udfordringen
  • Antal Deltagere

    Der betales for minimum 10

  • Sted

    Hele Danmark – Indendørs (adgang til køkken)

  • Varighed

    Fra 3 timer

Creative Cooking Challenge i det moderne køkken

Eventen kalder på madglade sjæle, og lokker den indre kreative kok frem i alle. Som deltager får du mulighed for at lege med dine egenskaber som kok, og servere din madkunst for dine kolleger.

Delt op i hold oplever I på førstehånd hvad det vil sige at være en del af et professionelt, moderne køkken.

Der skal laves forberedelser, hakkes og skæres, koordineres ressourcer, vaskes op, kokkereres, trænes kreative præsentationer og prøvesmages. Der skal måske også nydes et enkelt glas rødvin – og så skal der naturligvis hygges med kollegerne.

En konkurrence med tydelig feedback

Det hedder selvfølgelig ikke Creative Cooking Challenge for sjov. Det er en konkurrence, hvor der gives hurtig og tydelig feedback på resultatet – det kan smages, ses, duftes – og måske kan der aflæses et ansigtsudtryk eller to på chefkokken, mens de smager og der voteres.

Når alle forberedelser er gjort, den værste opvask er taget, og alle retterne står dampene klar til servering, fremføres den kreative og forførende præsentation for chefkokken og de øvrige hold.

Alle måltiderne vurderes herefter af chefkokken. Chefkokken giver en vurdering af smag, komposition, præsentation og holdets samarbejde undervejs.

Efter voteringen kåres vinderne af jeres Creative Cooking Challenge – med en underholdende præmieoverrækkelse og afsløring af chefkokkens vurderinger.

Praktiske

Vi stiller med alt nødvendigt udstyr, og sørger for opstilling og nedtagning. Alle aktiviteter er ansvarsforsikrede, og udføres, hvor nødvendigt, af uddannet personale.

Modtag et uforpligtende tilbud

Andre kiggede også på…