Adventureløb

Deltagere til adventureløb igang med at klare deres forhindring
 • Antal Deltagere

  Der betales for minimum 10

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  2 timer – hel dag

Programmet i jeres adventureløb rettes til efter gruppens temperament og ønsker. Hele arrangementet fungerer som en holdkonkurrence, hvor vi finder vinderholdet, dagens genialitet og dagens bommert, der kåres ved en underholdende præmieoverrækkelse.

Alle kan være med
Adventureløbet fungerer som et opgaveløb, hvor de enkelte hold skal dyste i en række discipliner, der skal løses i fællesskab. Opgaverne er sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der aktivt udfordrer indersiden af hovedet og teamets samarbejdsevner. Denne teambuilding øvelse foregår udenfor i naturen, som giver den rette mængde at boltre sig på.
Aktiviteterne kan være speedbådssejlads, gåder, skydning, tømmerflådesejlads, ridning, mountainbikes, pusterørsdart og meget mere.

Arrangementet tilpasses jeres ønsker og behov, under hensyntagen til jeres målsætning og deltagernes alder og fysiske form. Opgaverne tilrettelægges så alle kan være med, i et trygt og sikkert miljø, hvor der grines med hinanden.

Aktiviteter og opgaver
Dagen starter som regel ud med en Icebreaker, for at skabe en god stemning. Dette skal give deltagerne den rette energi og motivation.

Efterfølgende går konkurrencen igang. Disciplinerne kan være lige fra “skyde til mål”-opgaver til “gruppe skiløb”, som altsammen har til formål at styrke samarbejdet mellem deltagerne, grine og skabe bevægelse.

Når konkurrencerne er ovre skal det vindende hold findes og fejres på bedste manér.

Varighed
Et adventureløb kan vare fra 2 timer til en hel dag – og det kan kombineres med mange af vore øvrige relationsskabende arrangementer og teambuildingkurser.

Hvor kan jeres adventureløb foregå
Adventureløb kan foregå de fleste steder, hvor der er udendørs arealer. Jo længere man ønsker at være i gang, desto mere variation i naturen er ønskværdig.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har arrangeret over 4000 arrangementer, og med vores 25 års erfaring, ser vi også frem til at skabe et perfekt arrangement for jer."
World af Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Outdoor Cooking Challenge

 • Varighed: 2-4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Olympiade

 • Varighed: 3 timer - hel dag
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

Tablet GPS Løb

 • Varighed: ½ - 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 3 timer - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere