Sæbekasse Grand Prix


3. september blev der afholdt Sæbekasse Grand Prix for 70 glade mennesker fra Novo Nordisk. Medarbejderne var på et 3 dages kursus på Comwell Køge og skulle have en aktivitetsfyldt pause. Derfor blev de delt ind på 10 hold og fik opgaven, at skulle bygge en sæbekassebil.

På dette billede ses et hold i fuld gang med at planlægge hvordan de bygger deres sæbekassebil
Her ses to hold med deres færdigbygget sæbekassebiler

Vi sørgede for de forskellige dele til at bygge bilerne, værktøj og materialer til at dekorere bilerne med og deltagerne havde et par festlige timer med en masse grin. Første opgave bestod i, at få bilerne samlet og dernæst fik deltagerne lov til at slippe deres kreative side løs, hvor bilerne blev pyntet med logoer, balloner, flotte farver og malerier.

Inden det var tid til det afsluttende Gran Prix skulle holdende runde dommerbordet, hvor 3 skrappe dommere sad klar til at vurdere bilerne og designet af dem – i bedste vild med dans stil.

På billedet ses dommerne igang med at bedømme deltagernes resultat
På dette billede ses et større antal af deltagerne med deres færdige sæbekasse biler

Afslutningsvis blev der afholdt et løb for alle bilerne, hvor der var blevet bygget en dertilhørende bane med stor målportal, speakere og flag. Vinderne modtag hvert et diplom til minde om en dag med en masse grin og en masse kreativitet.